Collega's aan het woord

Peter van der Zwan - Accountmanager

Mijn werk als Accountmanager binnen Van Helden Relatiegeschenken is heel gevarieerd en uitdagend. Ik ben werkzaam voor de vestiging in Rotterdam, waar we binnen een klein en hecht team het beste in elkaar naar boven halen. Elkaar waarderen, aanvullen, sparren; we zijn complementair aan elkaar. Ik werk voornamelijk op ons kantoor in Rotterdam, in het bruisende deel aan de Kop van Zuid, of vanuit huis. En regelmatig ga ik op bezoek bij onze klanten voor een advies op maat; dan neem ik wat samples mee en laat ik op de iPad onze bedrijfsfilm zien. Of ik spreek de klant online middels een zakelijke videoverbinding. Het complete verhaal, de vele mogelijkheden binnen ons overweldigende assortiment en de persoonlijke aandacht zorgen vaak voor de gunfactor. Om daar een steentje aan bij te dragen maakt me trots en blij, dat zorgt er mede voor dat ik elke dag met een brede glimlach de werkdag begin.

Daarnaast zoek ik graag de verbinding met andere afdelingen, omdat je elkaar hard nodig hebt om tot een optimaal resultaat te komen. Of dat nu inkoop, marketing, planning of inpak is: we zijn onlosmakelijk verbonden en vormen elk een schakel in de keten die Favorite Gifts heet.

Linda Peereboom - Brand Manager

Marketing is een steeds belangrijker onderdeel binnen de organisatie. Ik verveel me daarom nooit. Als Brand Manager ben ik verantwoordelijk voor het marketingjaarplan en het marketingbudget van mijn merk, Van Helden.

Naast mijn werkzaamheden als Brand Manager voor Van Helden, ben ik ook regelmatig betrokken bij projecten die binnen heel de organisatie (Favorite Gifts) plaatsvinden. Dit zorgt voor een leuke afwisseling van werkzaamheden.

Binnen de organisatie werken we met verschillende Brand Managers, waardoor er altijd iemand is om mee te sparren. Ook zijn er verschillende Marketing Specialisten die altijd willen meedenken en helpen. De werksfeer is erg prettig en er is veel ruimte voor eigen ideeën en plannen.

Jesse Wattimury - Sales Manager

Ooit begon ik als Stagiaire Inkoop en na verschillende functies binnen de organisatie bekleed ik nu de rol van Sales Manager voor ons hoofdkantoor in Tiel. Binnen Giving Europe is ruimte voor ontwikkeling en groei. Dit is ook één van de redenen dat ik na al die jaren nog steeds voor dit mooie bedrijf werk. Hoe jong je ook bent, als je het goed doet wordt dit opgemerkt en krijg je de kansen. Wij stimuleren de medewerkers dan ook om niet stil te zitten, maar juist de uitdaging aan te gaan om zichzelf en de organisatie te verbeteren.

Als internationale groothandel bedienen wij vanuit ons hoofdkantoor klanten over de hele wereld. Reizen zit in mijn bloed en in deze functie word ik op mijn wenken bediend. Een ander woord wat ik wil benoemen is vrijheid. Uiteraard zijn er bepaalde regels en kaders, maar als Account of Sales Manager krijg je veel vrijheid voor het gebied waar je verantwoordelijk voor bent. Deze vrijheid geeft je het gevoel dat je een ondernemer bent binnen een organisatie. Dit alles gecombineerd met het jonge, professionele team wat we hebben staan, maakt het absoluut de moeite waard om te solliciteren bij ons!

Dolf Blomhert - Chief Marketing Officer

Als CMO mag ik de eindverantwoordelijkheid dragen voor alles wat met Marketing te maken heeft.
Daarbij heb ik het voorrecht dat te mogen doen met een leuk team van slimme en gedreven mensen.

Bij Favorite Gifts zijn de commerciële mogelijkheden bijna eindeloos.
De combinatie van verschillende klanten, markten, producten, landen, druktechnieken en verpakkingsmogelijkheden zorgt voor ontelbare kansen.
Doordat de handelsgeest diep in het DNA van de organisatie geworteld zit, vinden goede ideeën en plannen bovendien ook altijd wel vruchtbare bodem.
Hierdoor is “never a dull moment” hier echt nog een understatement. En daar hou ik van!

Favorite Gifts is een prachtige commerciële speeltuin waar ik mijn ei goed in kwijt kan.