Collega's aan het woord

Nick Martens - Accountmanager Buitendienst

Persoonlijk contact met onze klanten vinden we belangrijk. Onze Accountmanager Nick Martens gaat daarom regelmatig op bezoek bij klanten.

“Ik ben verantwoordelijk voor relatiebeheer. Regelmatig bezoek ik onze grote klanten, zoals DHL en KLM. Hierbij let ik op nieuwe kansen, kijk ik of onze dienstverlening nog goed aansluit en zoek ik mogelijkheden om onze omzet te vergroten. Ik zie het zo: in principe kan heel Nederland klant van ons zijn en dat maakt het werk zo interessant. Dat Favorite Gifts een familiebedrijf is, merk je aan hoe iedereen met elkaar omgaat. De sfeer is informeel. Bij mijn sollicitatie vroeg een van de directeuren eerst ‘Hoe was je weekend?’. Dat brak meteen het ijs.”

Jesse Wattimury - Sales Manager

Ooit begon ik als Stagiaire Inkoop en na verschillende functies binnen de organisatie bekleed ik nu de rol van Sales Manager voor ons hoofdkantoor in Tiel. Binnen Giving Europe is ruimte voor ontwikkeling en groei. Dit is ook één van de redenen dat ik na al die jaren nog steeds voor dit mooie bedrijf werk. Hoe jong je ook bent, als je het goed doet wordt dit opgemerkt en krijg je de kansen. Wij stimuleren de medewerkers dan ook om niet stil te zitten, maar juist de uitdaging aan te gaan om zichzelf en de organisatie te verbeteren.

Als internationale groothandel bedienen wij vanuit ons hoofdkantoor klanten over de hele wereld. Reizen zit in mijn bloed en in deze functie word ik op mijn wenken bediend. Een ander woord wat ik wil benoemen is vrijheid. Uiteraard zijn er bepaalde regels en kaders, maar als Account of Sales Manager krijg je veel vrijheid voor het gebied waar je verantwoordelijk voor bent. Deze vrijheid geeft je het gevoel dat je een ondernemer bent binnen een organisatie. Dit alles gecombineerd met het jonge, professionele team wat we hebben staan, maakt het absoluut de moeite waard om te solliciteren bij ons!

Linda Peereboom – Online Marketeer

Online dienstverlening is een steeds belangrijker onderdeel binnen de organisatie. Als Online Marketeer verveel ik me daarom ook nooit. Ik ben Online Marketeer in de breedste zin van het woord en hou me bezig met onder andere SEO, SEA, e-mailmarketing en social media. Dit voer ik uit voor onze twee labels Van Helden en Van Heijster. Door de verschillende kennisgebieden en websites waarvoor ik werk is iedere dag anders.

Naast mijn werkzaamheden als Online Marketeer ben ik ook regelmatig betrokken bij projecten die binnen heel de organisatie (Favorite Gifts) plaatsvinden. Dit zorgt voor een leuke afwisseling van werkzaamheden. Op onze afdeling werken we met verschillende (Online) Marketeers, waardoor er altijd iemand is om mee te sparren. De werksfeer is erg prettig en er is veel ruimte voor eigen ideeën en plannen.

Kimberley Wildemans - Medewerkster Drukkerij

De drukkerij is het hart van ons bedrijf. Hier zetten we de wensen van de klant om in producten. Met verschillende druktechnieken en machines plaatsen we het logo van de klant perfect op het product. Kimberley Wildemans verveelt zich hier geen moment.

“Hier is geen dag hetzelfde. Ik krijg veel kansen, mijn collega’s zijn leuk en de sfeer is goed. Toen ik op mijn zeventiende solliciteerde had ik geen idee wat ik moest verwachten. Ik was heel verlegen, kwam net van school en wilde graag met mijn handen werken. Inmiddels werk ik hier al negen jaar. Van dat verlegen meisje is geen spoor meer te bekennen en ik ben absoluut niet van plan om weg te gaan.”