Afdelingen

Verkoop

Op de afdeling Verkoop helpen we de klant om de beste keuze te maken in ons enorme assortiment. Jij bent hierbij de adviseur. Je kent onze producten en de mogelijkheden voor bedrukking. Je houdt de laatste trends in de gaten en hebt commercieel inzicht. Daarbij weet jij goed de balans te houden tussen de wensen van de klant en onze omzet.

Persoonlijk contact met onze klanten vinden we belangrijk. Onze Accountmanager Nick Martens gaat daarom regelmatig op bezoek bij klanten: “Ik ben verantwoordelijk voor relatiebeheer. Regelmatig bezoek ik onze grote klanten, zoals DHL en KLM. Hierbij let ik op nieuwe kansen, kijk ik of onze dienstverlening nog goed aansluit en zoek ik mogelijkheden om onze omzet te vergroten.”

Vind jouw baan op onze verkoopafdeling.

Marketing

De afdeling Marketing zorgt ervoor dat klanten ons vinden. En dat is heel belangrijk op de concurrerende markt van de relatiegeschenken. Jij draagt hier aan bij door ons online beter vindbaar te maken of door klanten te verrassen met een prachtige catalogus op de mat. Je bouwt aan onze merken of verleidt klanten met duidelijke uitleg over onze producten. En als je goed bent op camera, maak je een vlog, zoals je hieronder ziet. Websites, social media, beursdeelnames, het is allemaal bekend terrein voor jou. Zo lever je een bijdrage aan het succes van alle labels van Favorite Gifts.

Vind jouw baan op onze marketingafdeling.

Drukkerij

De drukkerij is het hart van ons bedrijf. Hier zetten we de wensen van onze klanten om in producten. Met verschillende druktechnieken en machines plaatsen we het logo van de klant perfect op het product. Je hebt dan ook een grote verantwoordelijkheid: een topproduct maken voor de klant. Daarom heb je oog voor de kwaliteit van je werk en ben je heel precies. Je verveelt je geen dag, net als Kimberley Wildemans, die werkt in onze drukkerij: “Geen dag is hetzelfde. Ik krijg veel kansen en ben de hele dag met mijn handen bezig. Dat vind ik het leukste wat er is.”

Bekijk hieronder hoe jouw baan eruit kan zien en zoek een vacature in onze drukkerij.

Logistiek

Iedere dag verlaten duizenden producten ons magazijn. Dit is een grote uitdaging voor de afdeling Logistiek. Hier houd jij je bezig met alles rondom het binnenkomen en vervoeren van producten. Nieuwe zendingen in het magazijn plaatsen, orders ophalen of goederen verpakken en verzendklaar maken. Ook controleren we de kwaliteit van binnengekomen producten. Voldoen ze wel aan onze strenge eisen?

Om alles vlot te laten verlopen, dragen collega’s op kantoor zorg voor een strakke planning, afstemming met vervoerders en verwerking van de administratie. Wat je ook doet op onze logistieke afdeling, jouw inzet is essentieel om producten op tijd de deur uit te krijgen. Op weg naar een blije klant.

Vind jouw baan op onze afdeling Logistiek.

Packing

Op de afdeling Packing pak je producten uit die bedrukt moeten worden en pak je ze na het drukproces weer in. Je werkt snel om je collega’s van de drukkerij te voorzien van producten. Jij bent de laatste persoon die onze producten ziet, voordat ze naar de klant gaan. Daarom kijk je met een kritische blik naar de kwaliteit en ben je precies met aantallen.

Vind jouw baan op de afdeling Packing.

Studio

De logo’s van onze klanten moeten perfect op de producten komen. Daar werk je op de Studio aan. Jij weet alles van DTP en maakt het artwork van de klant klaar om gedrukt te worden. Hierbij houd je rekening met verschillende producten, hun materialen en vormen. Door jouw kennis kun je je klanten goed advies geven over de mogelijkheden en dankzij een duidelijke drukproef, weet de klant precies wat hij kan verwachten.

Vind jouw baan op de Studio.

Inkoop

Favorite Gifts heeft een enorm assortiment aan relatiegeschenken. Het vinden en inkopen van al deze producten is de verantwoordelijkheid van de afdeling Inkoop. Over de hele wereld koop je producten in. Je onderhandelt bijvoorbeeld met leveranciers in China, controleert de kwaliteit van nieuwe producten en zorgt voor certificering. Continu ontdekt je nieuwe gave producten, want jij houdt de laatste trends in de gaten.

Vind jouw baan op de afdeling Inkoop.

Human Resources (HR)

De mensen in ons bedrijf moeten goed, gezond en gelukkig hun werk kunnen doen. Op de afdeling HR ben je hier iedere dag druk mee. Jij zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. Je werft nieuwe collega’s, hebt oog voor talenten van mensen en ondersteunt managers bij het leiden van hun teams. Dankzij jou loopt alles op rolletjes.

Vind jouw baan op de afdeling HR.

Finance

De Finance afdeling laat het resultaat van ons werk zien. Hier doe je de boekhouding en geef je inzicht in onze financiën. In- en uitgaande geldstromen, salarissen, belasting, jij houdt het allemaal in de gaten. Of je analyseert onze omzet. Presteren we nog goed genoeg? Dat rapporteer je aan de directie en je geeft meteen scherpe adviezen. We werken in zeven verschillende Europese landen, maar jij houdt het hoofd koel.

Vind jouw baan op onze Finance afdeling.

ICT

Bij Favorite Gifts kunnen we niet zonder goed ICT. Al onze webshops moeten goed werken, de bestellingen moeten snel binnenkomen en onze collega’s hebben de juiste systemen nodig om te presteren. Kortom, jij zorgt ervoor dat ons bedrijf blijft draaien.

Vind jouw baan op de afdeling ICT.