Favorite Gifts

Over ons

Al meer dan 50 jaar helpen wij onze klanten met de beste relatiegeschenken. Wij geloven in de kracht van een persoonlijk geschenk. Een tastbaar product dat dagelijks wordt gezien en gebruikt.

Onze klanten hebben behoefte aan flexibiliteit, snelle levering en betrouwbare kwaliteit. Daarom bedrukken we onze producten zelf op onze eigen locaties. Door onze kennis en ervaring kunnen we onze klanten het beste advies geven. Persoonlijke aandacht vinden we daarbij belangrijk. Zo helpen we ze succesvol te worden.

Samen werken we hard om ons bedrijf nog verder uit te bouwen. We zoeken mensen die passen bij onze visie. Die net als wij een stapje extra willen zetten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Belangrijke drijfveren bij het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen zijn onze kernwaarden: ‘Speed, Simplicity, Fun and Success’. Wil jij je aansluiten bij een internationaal bedrijf met grootse plannen? Bekijk dan onze vacatures of lees meer over Favorite Gifts op onze corporate website.

Geschiedenis

In 1965 richtte Adri van Helden het bedrijf Van Helden Relatiegeschenken op. Wat begon met de verkoop van bedrukte balpennen, is nu een internationaal familiebedrijf met vestigingen in zeven landen. Balpennen zijn nog steeds een belangrijk product in ons assortiment, maar inmiddels leveren we ruim 5.000 artikelen rechtstreeks uit voorraad.

Door de jaren heen hebben zich meerdere merken bij de familie gevoegd. Dat vroeg om een nieuwe naam. In 2009 zijn we daarom overgegaan op de naam Favorite Gifts. Ons hoofdkantoor staat in Tiel en er werken ongeveer 450 mensen bij Favorite Gifts.

Onze merken

Bij Favorite Gifts bedrukken we onze producten zelf in Bolesławiec (Polen). Daarnaast hebben we een aantal merken waarmee we onze producten leveren aan de markt.

 • Van Helden Relatiegeschenken
  Al meer dan 50 jaar maakt Van Helden Relatiegeschenken klanten bekend met promotionele artikelen en relatiegeschenken. Vanuit de vestigingen in Tiel, Rotterdam en Turnhout leveren we hier rechtstreeks aan de Nederlandse en Belgische markt. Alles om te geven!
 • EuroGifts
  EuroGifts is van oorsprong een Belgische bedrijf en levert al meer dan 40 jaar relatiegeschenken. EuroGifts bedient de Belgische en Franse markt en heeft vestigingen in Wervik en Wervicq-Sud.
 • Van Heijster Relatiegeschenken
  Vanuit Venray levert Van Heijster Relatiegeschenken al meer dan 40 jaar relatiegeschenken aan de Nederlandse markt. Van Heijster is dé persoonlijkheid achter elk relatiegeschenk.
 • Giving Europe
  Giving Europe is onze groothandel. Sinds 2001 leveren we met Giving Europe aan distributeurs over de hele wereld. Giving Europe heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.